Servicii de reparatii covoare

Fiind profesionisti in ceea ce facem, dorim intotdeauna sa oferim servicii de calitate si de aceea achizitionam constant echipamente si accesorii profesionale de ultima generatie pentru prelucrare si montaj. Am considerat ca achizitia unei masini de festonat va aduce un plus de valoare si totodata va veni in sprijinul clientului.
De cele mai multe ori se intampla sa fim atasati de lucruri mai vechi deoarece au o calitate foarte buna dar au si valoare sentimentala.
Asa se intampla si in cazul covoarelor ,odata cu trecerea anilor acestea se deterioreaza pe margine,sau nu mai corespund cerintelor dvs din punct de vedere al dimensiunii sau al formei.
In toate aceste cazuri va putem oferii solutii.
Putem oferii un nou aspect covorului dvs:
-reparam marginile indepartand suprafetele afectate si oferindu-i un nou contur cu ajutorul masinii de festonat.
-il putem croi,redimensiona in orice forma dorita de dvs.
-ata folosita pentru serviciul de festonare este o ata special tratata pentru a rezista foarte mult timp in conditii extreme si este disponibila intr-o gama diversificata de nuante.
-ne deplasam la locatie sau puteti sa veniti dvs in atelierul nostru.In cazul in care ajungeti in atelierul nostru puteti beneficia si de spalarea covorului cu ajutorul aspiratorului cu injectie extractie de mare putere.Acesta este curatat in profunzime iar gradul de uscare este de aproximativ 85 % putand fi ridicat imediat.
Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati,ne dati detalii si noi promitem sa va oferim o solutie si un pret corect.

Cart
Your cart is currently empty.
Comanda telefonic
× Buna ziua,Cu ce informatii va putem ajuta?