Servicii de spalare si curatare mocheta si covoare

Pentru ca ne dorim sa va bucurati cat mai mult timp de produsele achizitionate de la noi si acestea sa se prezinte in cele mai bune conditii,
va punem la dispozitie serviciul de spalare si intretinere mocheta si covoare.
Beneficiem de echipamente performante si detergenti pe masura astfel incat facem fata oricarei provocari.
Serviciul este disponibil atat pentru zona rezidentiala cat si pentru cea comerciala:spatii de birouri,saloane de evenimente,hoteluri,etc.
In cazul spalarii mochetei sau a covoarelor in spatiul rezidential utilizam aspirator cu injectie extractie de mare putere si detergent activ.In acest caz suprafata este curatata in profunzime
sunt eliminate mirosurile neplacute iar culorile sunt reimprospatate.Suprafata ramane uscata in proportie de 85% iar dupa aproximativ 4-5 ore aceasta este complet uscata.
In spatiile comerciale,birouri,saloane evenimente,hoteluri etc,spalarea este realizata cu ajutorul monodiscului cu perie speciala si detergent activ,aspirator si aspirator cu injectie extractie.
In acest caz procedeul este mai complex si sunt mai multe etape.Acestea difera in functie de gradul de murdarire.(Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail)

Cart
Your cart is currently empty.
Comanda telefonic
× Buna ziua,Cu ce informatii va putem ajuta?