Servicii de transport

Pentru ca suntem alaturi de tine si oferim serviciul complet iti punem la dispozitie serviciul de transport local si national in cele mai bune conditii.

Asiguram transportul produselor achizitionate de la noi in cele mai bune si rapide conditii.Cu ajutorul colaboratorilor nostrii produsele comandate pot ajunge oriunde in tara in aproximativ 24-72 ore in functie de locatie.

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII

1.Livrare nationala: Comanda depaseste valoare de 4000 lei
2.Livrare Bucuresti-Ilfov :Comanda depaseste valoarea de 2500lei

In cazul in care nu se indeplinesc conditiile de mai sus costul de livrare este stabilit in functie de locatie,greutate si volum.
Produsele pot fi ridicate din Showroom-ul nostru fara costuri suplimentare.
Produsele precum,adeziv,banda dupluadeziva,profile decorative,tapet, cu greutate si dimensiuni reduse pot fi livrare prin curierat rapid.

Important!!!
Pentru a evita eventuale situatii neplacute va rugam sa tineti cont ca efectuarea transportului este realizata pana in fata portii,santierului ,locatiei.
Soferul nu are obligatia de a manipula si transporta produsele pana in locuinta,santier,locatie.Acesta va poate ajuta cel mult la descarcarea produselor din masina.
In momentul organizarii livrarii veti fi informat cu privire la greutatea si volumul produselor astfel incat dvs sa va asigurati ca dispuneti de persoanele necesare pentru manipularea produselor.

Cart
Your cart is currently empty.
Comanda telefonic
× Buna ziua,Cu ce informatii va putem ajuta?