Trepte/scari din mocheta

Treptele din mocheta sunt din ce in ce mai solicitate.Acestea s-au dovedit a fi alegerea perfecta in foarte multe tipuri de amenajari datorita gamei diversificate de mochete si a gradului de confort.Acestea sunt ideale in zona rezidentiala cat si in cea comerciala.

Pentru zona rezidentiala recomandam o mocheta ce depaseste grosimea de 8 mm pentru a spori gradul de confort si a preveni aventuale accidentari ale celor mici.Pentru a adauga un plus de confort pe partea superioara a treptei se poate aplica un strat de Underlay.

Toate tipurile de mocheta sunt atiderapante,sunt tratate special astfel incat pot fi intretinute si curatate cu usurinta.

Pentru zona comerciala recomandam o mocheta mai subtire special conceputa pentru trafic intens.

Trebuie sa tinem cont ca in cazul montajului treptelor din mocheta suprafata suport trebuie sa nu prezinte denivelari iar treptele sa fie perfect definite si dimensionate. Este foarte important sa tinem cont de cele de mai sus pentru a avea rezultatul dorit.

Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati oferindu-ne urmatoarele informatii:numarul de trepte,dimensiunea aproximativa a acestora si daca este posibil o poza cu proiectul dumneavoastra.

Cart
Your cart is currently empty.
Comanda telefonic
× Buna ziua,Cu ce informatii va putem ajuta?