Alege confortul si calitatea. Alege Mocheta Online, cu noi ai soluția completă.

FESTONARE

Mochetă & Covoare

CE ESTE festonareA

Serviciu de festonare mochetă & covoare!

Festonarea este procedeul mecanic sau manual ce ofera terminatie mochetei sau covorului dupa ce acesta a fost debitat sau modificat. In cazul nostru, beneficiem de o masina de festonat profesionala, mobila ce realizeaza festonul impecabil.

Realizarea festonului este posibila cu ajutorul unei benzi de rezistenta ce imbraca marginea mochetei sau a covorului dupa care aceasta este acoperita cu ata speciala disponibila intr-o gama variata de nuante.

Cu totii stim ca alegerea unui covor nu este simpla alegere. De aceea Mocheta Online va vine in intampinare cu solutia completa. Beneficiem de o gama larga de mochete in grosimi si nuante multiple ceea ce va face alegerea mult mai usoara.

PROCESUL DE FESTONARE

La Mocheta Online!

Nu intelegeti care este  legatura intre achizitia unei mochete si covorul personalizat ce doriti sa va schimbe decorul? Este foarte simplu…alegeti una din mochetele noastre,veniti cu dimensiunile si forma dorita a covorului iar cu ajutorul serviciului de festonare aveti un produs unic si special creat tocmai de dumneavoastra. (Covoare personalizate din mocheta)

Festonarea este foarte utilizata si in cazul realizarii montajului mochetei pe trepte deoarece poate oferi o terminatie estetica pe partea laterala astfel incat sa nu fiti nevoiti sa folositi profile de inchidere. Totodata poate fi utilizata cu succes si in realizarea plintei obtinand astfel un cost redus.

Pentru mai multe detalii si informatii va asteptam cu drag sa ne contactati la numarul de telefon si la adresa de email afisate in zona de contact.

Scroll to Top