Alege confortul si calitatea. Alege Mocheta Online, cu noi ai soluția completă.

Montaj Trepte/ scări

din mochetă

MONTAREA TREPTELOR

Servicii de montare trepte/ scări din mochetă!

Treptele din mocheta sunt din ce in ce mai solicitate.Acestea s-au dovedit a fi alegerea perfecta in foarte multe tipuri de amenajari datorita gamei diversificate de mochete si a gradului de confort.Acestea sunt ideale in zona rezidentiala cat si in cea comerciala.

Toate tipurile de mocheta sunt atiderapante,sunt tratate special astfel incat pot fi intretinute si curatate cu usurinta.

Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati oferindu-ne urmatoarele informatii: numarul de trepte,dimensiunea aproximativa a acestora si daca este posibil o poza cu proiectul dumneavoastra.

ZONA REZIDENȚIALĂ & COMERCIALĂ

Montajul treptelor este simplu cu noi!

Pentru zona rezidentiala recomandam o mocheta ce depaseste grosimea de 8 mm pentru a spori gradul de confort si a preveni aventuale accidentari ale celor mici.Pentru a adauga un plus de confort pe partea superioara a treptei se poate aplica un strat de Underlay.

Pentru zona comerciala recomandam o mocheta mai subtire special conceputa pentru trafic intens.

Trebuie sa tinem cont ca in cazul montajului treptelor din mocheta suprafata suport trebuie sa nu prezinte denivelari iar treptele sa fie perfect definite si dimensionate. Este foarte important sa tinem cont de cele de mai sus pentru a avea rezultatul dorit.

Scroll to Top